Body Mind Massage

Wat is een BodyMind Massage?

Een BodyMind Massage is een productie van Nika, gericht op lichaam en geest. Het is dus geen standaard, mechanisch uitgevoerde massage. De behandeling is specifiek aangepast op wat er voor jou op dat moment nodig is. De BodyMind Massage ondersteunt het zelfvertrouwen en zelfbeeld en roept blijheid en dankbaarheid op. Het maakt je hoofd even leeg, verbetert de harmonie in de energiestroom van je lichaam en je gemoedsrust. Bij Siela Center geeft men dit van hart tot hart. Voor sommigen kan een teder woord, een leuke opmerking, een rake zin of vraag, een schouderklop, een zachte streling, een knuffel, …  de beleving completer maken. Heb je daar een hekel aan, dan is dit zeker niet aan de orde. Wat bij je past krijg je op een warme en bemoedigende manier.

Een BodyMind Massage is meestal onderdeel van herstel- of ontwikkelingsprogramma’s van Siela Center voor innerlijk welzijn en rust.

 

Herken je één van de volgende situaties?

– er komen spanningen op je af, die je de baas wil zijn en waar je hulp bij wil

–  je wil in topvorm zijn om uitdagingen aan te gaan, b.v.: examen, sollicitatie, operatie, speciale ontmoetingen, optreden, ontwenning, …

–  je wil een herstel- of genezingsproces ondersteunen

– zowel privé als zakelijk, wil je af en toe eens stoom afblazen, even de gedachtestroom stilleggen, de batterijen opladen

START ER DAN NU MEE!

De kracht van de BodyMind Massage zit in de diepgang en de échtheid, recht vanuit het hart: de zorgvuldige aandacht, het milde begrip, de zachte aanrakingen. De BodyMind Massage is niet enkel gericht op de rust tijdens de massage, maar ook op inzichten die de innerlijke rust versterken.

RESULTAAT: ‘VOEL JE SNEL EEN ANDER MENS’

Bel voor een afspraak: +32 479 749 960