Ons werk bij SIELA

Bij SIELA Center geloven we vast dat één probleem verschillende oplossingen kent. Wij bieden steun om die oplossingen te vinden die tot win-win-win situaties leiden. Oplossingen die weloverwogen zijn en waar je zelf mee op weg kunt.

SIELA Center is een plek waar je inzichten en inspiratie opdoet. Je ontdekt meer van wat je ‘innerlijke diamant’ nodig heeft om te schitteren en in een gezonde relatie tot anderen te staan.

Vol begrip en warmhartige aandacht ontvang je Life Management, massagetherapie of therapeutischeCoaching.  Het wakkert je innerlijke geluk, bewustzijn en vreugde aan.

Maak je graag komaf met wat je al jarenlang dagelijkse onvrede oplevert en je nog geen bevredigende antwoorden op gevonden hebt? Wij buigen ons, soms als duo, over je probleem en jij voelt je dan snel als herboren! Wij zetten ons ten volle in om de emoties serieus te nemen en de basis van je wrevel te (h)erkennen. We geloven in jouw verscholen kracht en warmte en helpen je om een wending in je leven te maken. Je voelt je eindelijk verlicht of verlost van je onvrede. En, kom je achteraf nog vervelende situaties tegen waarbij je een zetje in de goede richting nodig hebt? Dan zijn wij er.  Het is voor jou alsof je er een ‘koppel ouders’ bij hebt, waarbij je met je gedachten en gevoelens open en vrij bij terecht kunt.

In een verkennend gesprek kom je met je hulpvraag. Is jouw probleem voor ons een uitdaging. Is er een ‘klik’ en wil jij actie ondernemen om zaken te veranderen dan krijg je van ons een traject op maat. We garanderen je persoonlijke assistentie alsook een behaaglijke sfeer en een aangenaam gezelschap. 

Klik hier om ons te ont-moeten!