SIELA Principes

Wij vinden menswaardigheid, betekenis en vreugde belangrijk in het leven.
Wij wensen dat je je eigen kracht, je bron, je geluk ontdekt en uitstraalt, dat jij de belangrijkste persoon in je leven kunt zijn.
Wij willen er voor je zijn met gepaste en tijdige steun/hulp. Kort, krachtig en uitmuntend van kwaliteit.
Dat is ons principe:
Kort en krachtig naar meer gemoedsrust, innerlijke rust en opluchting, op weg naar een vrijer en fijner gevoel van leven – om diepgaander gelukkig te zijn.

• Wij leren, onderzoeken, vergaren zelf kennis bij de beste leermeesters en reflecteren voortdurend met elkaar. Zodanig, dat wij zelf dag na dag verder ontwikkelen en de kwaliteit steeds verder verhogen, de deskundigheid garanderen en vanzelfsprekend meer bieden dan het beperkt houden tot een eerste universitair diploma en het eerste niveau van zelfkennis.

• Wij garanderen hoge kwaliteit. De mening van iedere klant wordt gevraagd en gewaardeerd/gehonoreerd. Feedback nemen we serieus.

We garanderen dat je -als trouwe klant- snel terecht kunt voor adequate hulp als een plotselinge, ingrijpende of schokkende gebeurtenis  je verdere ontwikkeling doorkruist of doet stagneren.

• Wij besparen je ellende. We brengen bewustwording op diepere oorzaken bij belemmeringen in het effectief functioneren en reiken andere manieren van aanpak aan.
 We brengen inzichten hoe je met vervelende situaties anders om kunt gaan, in het heden maar ook in de toekomst!

• Wij geven wat wij beloven: maatwerk met dieptewerking van hoge kwaliteit, snel en aangenaam. Typisch voor SIELA Center. Je kunt er terecht met je diepste roerselen, met je nooit vertelde geheimen … Bij ons kun je je veilig en  geborgen voelen en krijg je respect, begrip en verheldering.

• Wij zijn trots op onze empathie en expertise. En op ons succes. Meer dan 98% van onze klanten hebben een bijzondere, voor hen positieve, wending ervaren en zijn ons blijvend dankbaar.

• Wij danken je voor je trouw en openheid.

• Wij beloven dat wij ons SIELA-principe, in jouw belang consequent toepassen. Daar kan je jezelf van overtuigen. Keer op keer.

Lees hier meer over de betekenis van SIELA.