Wie is Nika?

“With the intuition and acceptance of a mother, Nika knows how to lovingly unravel the knots in your body and mind. Treat yourself to an hour of her careful attention and you are sure to come out feeling nurtered, revitalized, refreshed, and affirmed. P.W.”  Nika is my personal coach, counsellor & confidant.

Nika Leunens stimuleert innerlijk welzijn en rust als persoonlijke coach, vertrouwenspersoon en therapeut.

Nika is vrouw, moeder, grootmoeder, vriendin, partner, ondernemer, burger, … Ze runde 20 jaar een architectenbureau en is nu Stress Management Consulent,  massagetherapeut en Life Coach.  Ze is 55-plusser en staat met alsmaar meer grip, begrip en gevoel in het leven. Ze heeft interesse voor meerzijdige facetten van het leven.  Het is haar passie om meer zon in het leven te brengen van wie zich beter wil (blijven) voelen.  Nika helpt je je goed te voelen en leert je anders en beter om te gaan met wat je last of pijn bezorgt. Je voelt meer kracht en vrijheid van binnenuit.

Beroepsmatig helpt Nika mensen op weg om doorbraken te realiseren in hun leven welke het humeur en dus de omgeving ten goede komt. Nika heeft als visie dat er een mooiere wereld ontstaat als meer mensen goed in hun vel zitten. Dit doel draagt ze een warm hart toe.

foto 2011

Bij Nika horen: warmhartige zachte kracht, „outside of the box”- denken, intuïtie, inzicht, doorzicht en vooruitzicht in menselijke interacties, … en haar guitigheid.

Nika ziet zichzelf niet als de ideale of perfecte mens. Ze is vandaag niet meer wie ze gisteren was en ze verheugt zich op haar ontwikkelingen van morgen.

Nieuwsgierigheid naar levenswijsheid, dagdagelijkse spiritualiteit en al haar levenservaringen hebben haar een rijkdom aan wijsheden en ervaringsdeskundigheid gebracht die ze graag overbrengt.

Indien aangewezen, en als versterking voor bepaalde processen, vormt Nika een team met andere partners of specialisten.  Tijdens de interventies ontstaan inzichten, wendingen of doorbraken, zelfs in complexe en schijnbaar onbereikbare of onoplosbare situaties. Met als resultaat: meer arbeids- en levensvreugde, flow, harmonie en een beter rendement.