Het teamwerk van Nika & Eelco

“… Nika,  er zijn maar een paar mensen die mij vooruit hebben kunnen helpen in mijn leven. En daarvan ben jij bijna de enige die zo’n zuivere energie heeft. Na 12 jaar heb ik jouw aanwezigheid weer nodig.”

„… jullie zijn een fantastische team”.

“…Echt, jullie hebben mijn huwelijk gered.”

„… Jullie zijn therapeuten voor therapeuten!”
„… jullie doen het werk samen als man en vrouw heel goed. Jullie vormen een zeer hecht team.  Jullie spelen erg goed op elkaar in. Het is fantastisch om mee te maken. Ik ervaar het steeds als waardevolle, aangename en plezierige momenten om met jullie door te brengen. Dankzij jullie kreeg ik een voorbeeld van wat er te bereiken valt, van wat een power er zit in zachte kracht, in het (durven) aandacht geven aan menswaardigheid. Dit heerlijke gevoel draag ik voor altijd met me mee.”

„… ik kreeg steeds diepere inzichten. Ik kan het iedereen aanraden: de aanpak is fijngevoelig en diepzinnig. Er zijn zonder meer antwoorden naar boven gehaald.  Ik ben veel rustiger en verdraagzamer en kan me ook weer beter concentreren op mijn werk… ”

„…Mijn toestand is prachtig verwoord, ik kon het zelf niet onder woorden brengen … voor mij is het fijn werken met jullie.”


„…Héél erg bedankt voor het welkome gevoel, het gezellig samenzijn, het samen mogen leven met jullie beiden, voor jullie tijd, aandacht, warmte en vertrouwen! Voor mij is dit héél bijzonder. Wat ik hier meemaakte, is onbeschrijfelijk en waardevol. ’t Geeft me een warm gevoel én het geloof en vertrouwen dat ik er mag zijn. Door jullie vertrouwen voelde ik mij zo vrij en durfde ik me te uiten. Ik kon mijn verdriet tonen en loslaten. Ik voel me nu zo opgelucht en vrij!”


„… Ik heb heel wat workshops en therapieën gevolgd en kwam niet waar ik wilde komen.  Gelukkig hadden jullie op heel korte tijd de kern van mijn problemen te pakken.”

„… Wel fijn om het geleerde meteen in de praktijk te kunnen toepassen. Elke keer komt er weer iets anders naar boven van het weekend. Wat heb ik veel beleefd, verteld, ervaren, wat is er veel aan de orde geweest en wat ben ik door veel emoties gegaan. Ik sta er versteld van en ik heb er bijna geen woorden voor. En dat allemaal dankzij jullie niet aflatende warme betrokkenheid, intensieve begeleiding en deskundigheid!
Nogmaals heel veel dank en veel liefs”