Zakelijke oplossingen

Nika&Eelco voerden opdrachten in  onderaanneming uit voor trainings- en coach-organisaties. Voor complexe of emotioneel beladen situaties, waar meestal “al alles uitgeprobeerd” was. Nika & Eelco brachten helderheid en opluchting. Enkele getuigenissen:

– Onderzoeksvraag: „haat/liefde -gedrag” t.o.v. collega’s en leidinggevende.

E-mail van een medewerker, vrouw, 54 jaar:

„…Jullie hebben mijn leven verrijkt. Het gaat goed met me. In mijn hoofd ben ik nog bezig met de inzichten die ik heb gekregen. Op het werk wordt mijn leven langzaam maar zeker lichter. Ik kan de situaties beter hanteren. Mijn collega’s merken verandering. De lastige en onvoorspelbare kanten van mijn gedrag zijn blijkbaar verdwenen. Bij de vragen, waarmee ik al jarenlang rondliep, over het hoe en waarom in mijn gedrag heb ik nu een antwoord gekregen.”

– Onderzoeksvraag: „hoe krijg ik die angst onder controle?”

Een man, 56 jaar, directiefunctie

… na 33 jaar, ben ik, eindelijk, verlost van mijn angst om in het openbaar te spreken. Training bracht me wel vaardigheden bij, maar … Nu hoef ik geen medicijnen meer te slikken. Ik heb de durf en kracht in mezelf gevonden. 

– Onderzoeksvraag omtrent gedrag.

„… Na het weekend in Halle zijn veel positieve zaken in gang gezet.”

– Onderzoeksvraag omtrent een dreigende burn-out.

„… Fijn om te merken hoeveel bewuster ik met anderen omga. Ik hou nu de balans werk-privé bewust in de gaten.  Ikzelf, mijn gezin en mijn collega’s zijn aangenaam verrast van “mijn anders zijn”.

– Onderzoeksvraag omtrent functie en taken, een dreigende bore-out (verveling).

„… Wat uit het weekend ook goed naar voren is gekomen, is waar mijn kracht en de kwaliteit ligt. ”